søndag 6. mars 2011

Sommerlengsler


Frognerparken i dag.

Som sørvestlending er jeg vant til vintre bestående for det meste av kuling, regn og 5 plussgrader. Gjerne ispedd en uke i ny og ne som starter med litt snø, deretter slaps og deretter kuldegrader og klunk is!!
Her i Oslo derimot har snøen ligget siden november, og det er altfor lenge!! Jeg velger meg gjerne april med håp om at snøen forsvinner i den, og ønsker mai, du skjønne milde, velkommen:) Men aller helst lengter jeg etter en skikkelig sommerdag, 25 varmegrader og sol!

Jeg har derfor begynt å forberede til sommeren:) I alle fall til datteren min. Her er tre søte bluser som er fine å ha på varme dager.


De to øverste stoffene er fra Stoff og Stil, det nederste er kjøpt i Danmark for noen somrer siden (tror det var på Panduro). Mønstrene er hentet fra Ottobre, men de to nederste er bearbeidet av meg selv;) Gleder meg til jenta mi skal ta i bruk disse!

-Bergljot-

3 kommentarer:

  1. Ååå, kjempesøte toppar! Likte veldig godt det gråe(?) stoffet med hjarter! Har eg det mønsteret? : )

    SvarSlett
  2. Bearbeida av deg sjølv, ja... Tulling.

    SvarSlett
  3. Det gråe stoffet er egentlig lyselilla;) Og et liknande mønster finn du på Stoff og Stol. Sjå på side 43 i den nye motekatalogen;) (den ligg på nettet)

    SvarSlett