søndag 5. juni 2011

Utehelg

I helga har det vært fint og varmt her i Oslo, og vi har kost oss masse ute. I går kveld ble det lille balkongbordet vårt tatt i bruk til å tegne av noen mønster og klippe klart stoff til kommende prosjekter. Ikke veldig god plass og heller ikke verdens beste arbeidsstilling, men det var jo altfor fin kveldssol til å gjøre dette inne;)
I dag har det også vært fint, men litt overskyet midt på dagen. Og siden det uansett ikke blir sol på balkongen før på ettermiddagen holdt vi oss inne mens Eiril hadde sin midt-på-dagen-hvil. Så da sydde jeg like godt to av plaggene jeg klippet klart i går. To kortbukser av restestoff, som passer godt til overdelene i samme stoff. Og gode å ha på varme dager:)
Av dette stoffet har jeg forresten sydd både en tunika (eller egentlig to like tunikaer faktisk, én i str. 86 til Eiril og én str. 98 til niese E) og en body.
Denne korte buksen vil passe godt til å ha under denne blusen:) Begge buksene er hentet fra Ottobre 3/2011, men begge er forlenget ørlite i beina.


-Bergljot-Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar