onsdag 13. april 2011

Bruksanvisninger

Jeg liker lite å lese bruksanvisninger. Sist jeg kjøpte ny symaskin, Janome Cover Pro, var jeg så ivrig etter å prøve den at jeg bare skummet fort gjennom noen sider for å se at jeg ikke gjorde noe galt, og så satte jeg i gang med å sy. Min mann kommenterte: "du er jo akkuratt som en mann" (er menn generelt dårlige til å lese bruksanvisninger?) Etter i dag, derimot, tror jeg kanskje jeg skal ta opp bruksanvisningen igjen for å lese den litt mer nøye. Jeg er nemlig ikke fornøyd med bodyen jeg sydde i kveld. Det gjelder kantene, som til tross for at jeg brukte det fine kantapparatet, ikke ble helt sånn jeg hadde håpet. Og jeg lurer på om det er noe jeg gjør feil, eller bruker feil innstillinger. Jeg har i alle fall absolutt forbedringspotensiale på dette området! Bodyen er i str. 62 og jeg hadde egentlig tenkt å gi den som babygave til en av dem (for tiden mange) jeg kjenner som skal ha baby. Men jeg synes ikke den er bra nok til å gi bort, så jeg får vel ha den selv til nestemann kommer. Døm selv. Knappene er ikke på plass ennå, men de kommer:) Det kule stoffet er forresten kjøpt på stofstedet.dk og mønsteret er mitt eget. Veldig greit med omslagsbodyer når babyene ennå er så små at bæsjebleiene fort går over sine bredder...ikke kult å dra dem over hodet da, nei;)Fin ved første øyekast, men.......skjev søm her og skjev søm der...Jeg får vel bare prøve igjen:)


-Bergljot-

4 kommentarer:

 1. Dette var eit av stoffa eg bestilte : )
  Er mønsteret frå Ottobre?
  Og du, kan du ikkje skrive kva bladnummer mønstera er frå også?! Er så kjekt for oss som ikkje har heilt oversikt over kva som er inni mønsterblada i hylla... Men HAR fått ein betre oversikt siste dagane!

  SvarSlett
 2. Mønsteret har eg laga sjøl, men med utgangspunkt i ein body i Ottobre 5/2006 som ikkje var omslagsbody. Det fins eit bodymønster i eit av bladene du sikkert har, nr. 3/2010, men med kort arm. Men det er jo lett å gjere noko med;) Men heller ikkje den er omslagsbody.
  Kan sjølvsagt skrive kva bladnummer mønstra er frå:)

  SvarSlett
 3. Jepp, eg har eit par forskjellige.. Likar at du har byrja å blogga! : )

  SvarSlett
 4. Veldig praktisk med oransje kant da! :)
  Hilsen Sarah .. vet ikke om jeg kan legge meg til som annet en anonym hvis jeg ikke har noen konto osv.. bla bla bla..

  SvarSlett