onsdag 26. desember 2012

Julegaver

I år ble det til at jeg laget to julegaver. Jeg laget altså ikke så mange julegaver (som kanskje noen ville trodd) til tross for at jeg syr en hel del, men i år ble det i det minste dobbelt så mange som i fjor, hehe;) De ble laget litt i det seineste laget, og jeg fryktet at de ikke skulle komme fram til julafta i og med at jeg sendte dem i posten 21. desember, men det gjorde de faktisk! Stor takk til det norske postvesen;) Det ble en t-skjorte og body til et fint lite søskenpar som er barna til ett av mine søskenbarn. Begge stoffene er fra siste forsyning fra Michas stoffecke. T-skjortemønster er fra Ottobre 3/2012 i str. 110 og body er hentet fra Ottobre 1/2012, men laget i str. 92 med skulderåpning. Og til min store glede ble t-skjorten så godt mottat av mottakeren (snart 4 år) at hun ville ha av seg juleklærne for å kunne ta den på:) Slike tilbakemeldinger er jo alltid ekstra kjekke når man har laget gaven selv! Og når det kommer til lillebror sin body er nok han litt for liten til å ha noen meninger om klær ennå, men mammaen likte den i alle fall;)


-Bergljot-3 kommentarer:

 1. Så stas å få 100% av juleproduksjonen! Tusen hjarteleg takk, du er så flink og snill!

  SvarSlett
 2. Velkommen til online sykafe/syklubb.
  Wow, så mye fint du lager! Har koset meg med rundtur i bloggen din nå på morgenkvisten.
  Har hørt om deg før Bergljot:) Den heldige Ingrid som har fått fine klær til Erik og Ella har fortalt meg hvor flink du er! Du må få med deg Ingrid å sy om dere er i nærheten av hverandre, vi savner henne på "syklubben" vår i Oslo. Fortsatt god romjul og et riktig godt og kreativt nytt år!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk:) Det var faktisk Ingrid som inviterte meg til denne online sycafeen;) Dessverre bor vi ikke i nærheten av hverandre nå (vi bodde også i Oslo, men har også flyttet vestover). Så nå bor vi på hver vår øy her på vestlandet, jeg i Rogaland og hun i Hordaland! God romjul og nytt år til deg og:)

   Slett